СЛЕДЕТЕ УСЛОЖНЕНАТА ЗИМНА ОБСТАНОВКА ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BGСнимка БулфотоВ 41 училища

...
СЛЕДЕТЕ УСЛОЖНЕНАТА ЗИМНА ОБСТАНОВКА ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BGСнимка БулфотоВ 41 училища
Коментари Харесай

41 училища са затворени заради влошена пътна обстановка

СЛЕДЕТЕ УСЛОЖНЕНАТА ЗИМНА ОБСТАНОВКА ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG

Снимка Булфото

В 41 учебни заведения в страната не се организират образователни занятия заради влошените метеорологични условия и пътна конюнктура. 10 от тях са в Разградска област, осем – в Силистренска, а две – в Тутракан, заяви Нова тв.

По едно учебно заведение затвори порти в Главиница и селата Сокол, Стефан Караджа, Зафирово, Цар Самуил и Нова Черна. Те ще останат затворени и на следващия ден, 27 февруари.

В Перник поради нарушено топлоподаване не отвориха пет учебни заведения. Толкова останаха затворени и в областите Видин и Враца, а в Шумен - четири.

По едно учебно заведение в областите Кърджали, Плевен, Русе и Пазарджик не са провеждали образователни часове. Заради усложнената пътна конюнктура не учиха и пътуващи възпитаници от общините Павликени и Свищов.

Във вторник и сряда всички възпитаници от общините Враца, Добрич и Лозница ще бъдат във почивка. До 1 март,  включително, няма да учат и в пет общини от област Смолян - Смолян, Доспат, Борино, Баните и Мадан.

На територията на Община Варна във вторник няма да има образователни занятия. Все повече учебни заведения в региона излизат в насилствена почивка. Вторник и сряда са неучебни за общините Девня, Суворово, Вълчи дол, Аксаково, а в Община Бяла няма да учат до 2 март.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР